Бюджетні готелі Братислави – Топ-10

Братислава є ідеальним містом для відпочинку на вихідних. З більшістю визначних пам’яток компактної та неймовірно красивої столиці Словаччини можна ознайомитися за 2 дні перебування тут. Якщо ви бажаєте відвідати Братиславу, дуже важливо підібрати недороге та комфортне житло. 

У цьому огляді представлені бюджетні готелі, переважно тризіркові, ціновий діапазон яких не перевищує 60 євро за двомісний номер. Слід пам’ятати про те, що ціни різняться протягом сезону, тому бронювання наперед може заощадити ваші гроші!

Hotel Color (бюджетні готелі Братислави – №1)

Адреса: Pri Starom Mýte 1, Nove Mesto, 83101 Bratislava

Яскравий готель Color розташований в східній частині Братислави, всього в 2 км від аеропорту Štefánika. В районі Nove Mesto знаходиться багато магазинів, ТЦ, розважальних закладів, кафе та ресторанів. Відмінне розташування готелю дозволяє легко дістатися до історичного центру прямою трамвайною лінією, зупинка знаходиться лише за декілька кроків від готелю.

бюджетні готелі братислави

Готель вирізняється сучасним стилем та пропонує своїм гостям яскраві комфортабельні номери за вигідними цінами. Кожен номер зроблений у певній гаммі кольорів. Гості можуть обрати один із 4 запропонованих кольорів дизайну відповідно до свого настрою. Ці яскраві акценти насправді створюють настрій, один наповнює позитивними емоціями, інший колір – розслабляє після напруженого дня, ще один сприяє пристрасті.

У готелі є ресторан, де можна замовити смачний сніданок за 8 євро та цілодобовий бар. Персонал дуже ввічливий та завжди готовий прийти на допомогу.

Якщо ви подорожуєте автомобілем, то можете не хвилюватися за парковку. Прекрасний комфорт перебування в готелі забезпечить відчуття того, що у вас надійно припарковано машина на стоянці з відеонаглядом.

Середня ціна за номер – 40 євро.

Hotel Viktor (бюджетні готелі Братислави – №2)

Адреса: Kremnická 26, Petrzalka, 851 01 Bratislava

Viktor – тризірковий бюджетний готель у Братиславі, розташований за 12 хвилин ходьби від залізничної станції й всього за 5 хвилин від історичного центру. Всі визначні пам’ятки, а також інші можливості у пішій доступності – Михайлівські ворота, Сад Янка Крала та Братиславський замок.

бюджетні апартаменти братислава

Цей новий та сучасний готель відповідає найвищим стандартам розміщення – номери в стилі модерн обставлені зручними меблями та оснащені кондиціонером, великою ванною кімнатою, телевізором з 30 каналами, телефоном і сейфом. Люкси мають вітальню та розкладні дивани. Обслуговування номерів проводиться цілодобово, а прибирання в номері – щодня. Крім того, в готелі є власний ресторан, бар, цілодобова стійка реєстрації, лаундж із  телевізором, конференц-зал, пральня та підземна парковка.

Вранці у ресторані подають сніданок “шведський стіл”, який включає як холодні, так і гарячі страви й коштує 7 євро. Обід і вечерю можна замовити за запитом.

Середня ціна за номер – 55 .

== рекомендую відвідати Ясна – найкращий гірськолижний курорт Словаччини ==

Іbis Centrum (бюджетні готелі Братислави – №3)

Адреса: Zamocka 38, Bratislava

Іbis Bratislava Centrum розташований у самому серці Братислави, за 5 хвилин ходьби від Братиславського замку та Старого міста (Zamocka Ul. 38, 81101 Bratislava). Тризірковий готель може похвалитися стильним інтер’єром та відмінним сервісом. Тут діє система «15-хвилиного обслуговування» – за цей час співробітники готелю виконають всі ваші прохання та побажання.

готель ібіс братислава

На території готелю є ресторан, який пропонує сніданок «шведський стіл», страви національної та міжнародної кухні та цілодобовий бар. Сніданок не входить у вартість проживання і коштує 9,5 євро. Додаткові готельні послуги включають доступ до Інтернету в зонах загального користування, безкоштовну парковку, каву у фойє та пральню.

Номери просторі та світлі, обладнані великим ліжком, телевізором із супутниковими каналами, кондиціонером, письмовим столом. У ванній кімнаті ви знайдете всі туалетні засоби та фен.

Середня ціна за номер – 66 .

Зареєструйтесь на airbnb та отримайте знижку 40$ на перше бронювання апартаментів.

Garni Hotel Virgo (бюджетні готелі Братислави – №4)

Адреса: Panenská 14, 81103 Bratislava

Невеликий, але комфортабельний готель Garni Virgo на 11 номерів розташований у нещодавно відреставрованій історичній будівлі в історичному центрі Братислави. За 200 метрів знаходиться Президентський палац та Старе місто. Елегантний готель з прекрасним інтер’єром та відмінним сервісом забезпечить незабутню подорож до столиці Словаччини.

гарні готель братислава

Гостям пропонується розміщення в стильних номерах, мебльованих в стилі бароко або великих апартаментах преміум-класу з вітальнею та міні-кухнею. Цей варіант однаково підійде як для сімейних пар, котрі віддають перевагу домашньому комфорту з приватною кухнею та терасою, так і діловим людям, яким потрібен функціональний простір для проведення конференцій або семінарів. Для зручності гостей в номері є сейф, міні-бар, туалетно-косметичні засоби, халати та рушники. На території є ресторан, бар, приватна парковка за додаткову плату, а також сонячна тераса з видом на сад, де можна насолодитися смачною італійською кавою.

Стійка реєстрації працює цілодобово, а привітний персонал допоможе з екскурсіями або квитками, запропонує безкоштовну карту міста та визначних пам’яток. Що приємно здивувало – це відмінні умови для людей з обмеженими можливостями. Загалом гарний готель із різними типами номерів на будь-який смак та гаманець, чудовий сервіс та ціна!

Середня ціна за номер – 58 .

Elisabeth Old Town (бюджетні готелі Братислави – №5)

Адреса: Klemensova 2, 811 09 Bratislava

Затишний та чепурний готель Elisabeth Old Town розташований біля церкви Святої Єлизавети, звідки й походить його назва та недалеко від Старого міста. Всі визначні пам’ятки Братислави, кафе, ресторани, магазини знаходяться в декількох метрах.

готель елізабет братислава

Цей гостьовий будинок є одним із найбільш популярних варіантів недорогого житла у Братиславі. Середня вартість номеру тут становить 50 євро. За таку ціну гостям пропонують просторі та світлі номери у стилі мінімалізму, оснащені всім необхідним для комфортного проживання – зручні ліжка з білосніжною постіллю, телевізори, чайні набори, велика ванна кімната з туалетними засобами. За потребою надається дитяче ліжко. На території є автостоянка за окрему плату, яку потрібно бронювати заздалегідь.  Сніданок для більш дорогих категорій номерів включений у вартість, для бюджетних коштує 4,5 євро.

Середня ціна за номер – від 49 .

== Татраландія – найбільший аквапарк в словацьких Татрах ==

Aviator Garni Hotel (бюджетні готелі Братислави – №6)

Адреса: Ivanska Cesta 69, Ruzinov, 82104 Bratislava

Бувають ситуації, коли є потреба зупинитися на ніч в готелі недалеко від аеропорту – або ви маєте ранній виліт чи збираєтесь відвідати сусідній Відень автобусом, або рейс скасували чи затримали. В такому випадку чудово підійде готель Aviator Garni Hotel, який знаходиться в п’ятистах метрах від головного аеропорту ім. Штефаніка. Ви можете поселитися в будь-який час, адже ресепшн та камера зберігання багажу працює цілодобово.

авіатор готель

Готель пройшов реконструкцію, яку було завершено в 2014 році та пропонує своїм гостям комфортабельні номери із сучасним ремонтом та зручними меблями, обладнані телевізором, робочим столом та великою ванною кімнатою з душовою кабіною. Доступні бюджетні та сімейні номери з окремою кухнею. Краще брати сімейний номер, адже ціна не набагато вища. Поснідати можна в залі для сніданків, а відпочити на терасі. Найближчий ресторан і продуктовий магазин розташовані в межах 600 м.

Середня ціна за номер – від 48 .

Hotel Rozálka (бюджетні готелі Братислави – №7)

Адреса: Rozálka 9, 90201 Pezinok, Bratislava

Пансіонат Rozalka – ідеальне місце для активного відпочинку та занять спортом. Він розташований у курортному комплексі Rozalka Resort Pezinok, недалеко від столиці, в обіймах природи і зелених пагорбів Малих Карпат. Комплекс за час свого існування став невід’ємною частиною спортивного та суспільного життя всього Західного регіону. Вас зустріне спокійна сільська атмосфера всього за 10 км від галасливої ​​столиці. Крім проживання, готель пропонує їзду на конях, невеличкий зоопарк, тенісний корт та прекрасні краєвиди. 

пансіон розалка братислава

Спортивний готель складається із комплексу з трьох будівель: головний будинок зі стійкою реєстрації, будівля ресторану з 20 номерами та завершена в 2014 році будівля нового корпусу з 22 номерами, сучасною конференц-залою і вітальнею. Всі номери виконані у сучасному дизайнерському рішенні, світлі, оснащені необхідними меблями, великою ванною кімнатою, телевізором та доступом до Інтернету. Деякі люкси також мають балкон.

Готельний комплекс Rozálka – прекрасне місце для відпочинку активних людей в гармонії з природою. Тут є тенісний корт, багатофункціональний майданчик з можливістю грати в теніс, футбол, баскетбол, волейбол, основна перевага, звісно, це верхова їзда під керівництвом досвідченого інструктора. У безпосередній близькості також є дитячий ігровий майданчик та міні-зоопарк. Крім того, гості можуть насолодитися терасою та садом, або пішою чи вело-прогулянкою по околицях.

Зустрінуть вас доброзичливо та запропонують вітальний напій. Незважаючи на низьку ціну номерів, сніданок включений у цю вартість. У пансіонаті також є ресторан та бар, де можна дегустувати вина, банкетний зал для святкування. Є приватна стоянка за 5 євро.

Середня ціна за номер – від 45 .

Film Hotel (бюджетні готелі Братислави – №8)

Адреса: Vysoká 27, 81106, Bratislava

Якщо ви любите спокійну атмосферу та незвичайний стиль, тоді вам неодмінно сподобається готель Film. Знаходиться він на тихій вулиці у самому центрі Братислави. До Головної площі та Національного театру всього 10-15 хвилин пішки. Навколо багато кафе, ресторанів, клубів, магазинів та розважальних закладів.

готель фільм братислава

Цей невеликий готель пропонує своїм гостям 13 номерів, оформлених у голлівудському стилі із портретами всесвітньовідомих кінозірок, Оскарами та розкішними меблями. В окремих номерах є обладнана міні-кухня. Не варто відмовлятися від дуже смачного та поживного сніданку за 4,30 євро. В деяких випадках він входить у вартість проживання. На території є атмосферне кіно-кафе – гарне місце для проведення часу за чашкою ароматної кави, а також оригінальний винний льох. Відмінна кухня та доброзичливий персонал із якісним сервісом створюють приємну сімейну атмосферу.

Середня ціна за номер – від 58 .

APLEND CITY Hotel (бюджетні готелі Братислави – №9)

Адреса: Bastova 4, 811 03 Братислава

У самому серці Старого міста біля Михайлівських воріт знаходиться ще одне бюджетне помешкання – готель Michalská. Це найдорожчий готель у нашому списку через його місцезнаходження. Він підходить для тих мандрівників, які хочуть ближче познайомитись з містом і оселитися в його історичній частині. Пішохідна вулиця, на якій розміщений готель тиха та надає йому більш спокійну атмосферу. Поряд знаходиться велика кількість магазинів, кафе та ресторанів.

апленд готель братислава

Готель пропонує сучасні та комфортабельні номери в теплій гаммі, де можна чудово розслабитися після тривалого дня прогулянок. Вони оздоблені натуральним деревом та зручними меблями, великою та світлою ванною кімнатою з туалетними засобами й рушниками. У кожному номері є кондиціонер, фен та чайник. Щоденно проводиться прибирання номерів. У вартість проживання включено сніданок, який подають у готельному ресторані Koliba Kamzík.

Середня ціна за номер – від 79 .

VIP Apartments (бюджетні готелі Братислави – №10)

Адреса: Michalská 19, 811 01 Bratislava

Ще один чудовий варіант розміщення в історичному центрі Братислави – VIP Apartments. Цей комплекс складається із 18 окремих ексклюзивних апартаментів із власною кухнею, які знаходяться в сучасному будинку на пішохідній вулиці поряд з Михайлівськими воротами, яка є спокійною і затишною, вночі без руху транспорту. Замок Братислави знаходиться всього за 5-10 хвилин ходьби, а до річки Дунай можна дійти пішки за 10 хвилин. На сусідніх вулицях знаходяться різноманітні ресторанчики, кафе, невеликі магазини, нічні клубами та безліч інших місць для огляду.

бюджетні апартаменти братислава

Це затишне та домашнє місце найчастіше обирають сім’ї, які звикли до домашнього комфорту. У сучасних зі смаком обставлених номерах дійсно відчуваєш себе як у власній невеличкій квартирі. Апартаменти укомплектовані кондиціонером, телевізором з плоским екраном, добре обладнаною кухнею із тостером, мікрохвильовою піччю, посудом, чайником, холодильником. Є також комфортабельна вітальня з диван-ліжком, приладдя для прасування, пральна машина і окрема ванна кімната з душем.

За додаткову плату можна замовити сніданок, який подають в ресторані за кілька метрів від готелю кожного дня, крім вихідних. На території є спеціально облаштоване місце для зберігання велосипедів.

Середня ціна за номер – від 57 евро.

Як бачите, навіть бюджетні готелі Братислави можуть запропонувати відмінне співвідношення ціни та якості.