Прекрасний термальний парк Бешенева, Словаччина розташований у чарівному регіоні Липтова, звідки відкривається вид на Низькі Татри. До ваших послуг широкий спектр розваг – відкриті та закриті термальні басейни, водні гірки, кілька дитячих гірок та гідромасажні ванни. Гарячі геотермальні джерела піднімаються з глибини 1987 метрів і їх температура становить 60,5°С.

Термальні води в парку Бешенева

Термальна вода Бешенева містить кальцій, магній, натрій, залізо, марганець, велику кількість сульфатів, бікарбонатів, вільного окису вуглецю та інших мінералів, тому має благотворний вплив на системи опорно-рухового апарату та дихальних шляхів. Вона також допомагає лікувати неврологічні проблеми та урологічні захворювання.

бешенева термальні води

Žilinský kraj, okres Ružomberok, Bešeňová

N49°6’3” E19°26’42”

Територія комплексу ділиться на дві частини – цілорічну, з термальною водою та закритими басейнами, та літню, з атракціонами і басейнами на відкритому повітрі.

До ваших послуг:
7 відкритих басейнів з термальною водою, доступні круглий рік та для будь-якого віку;
3 криті басейни з прозорою водою;
геотермальна вода з глибини 1987 м та температурою 60,5°С;
атракціони та водні гірки (водяні струмені, водяні гриби, чаші для води та ін.);
атріум з 2 джакузі під відкритим небом;
оздоровчий і спа-центр «Vital World» пропонує досконалу релаксацію. Комплекс з 5 саун з інгаляціями та безліч інших розслабляючи послуг.

аквапарк бешенева

Влітку можна отримати доступ до 21 басейну, в тому числі з хвилями, та 15 водних горок. Літню частину ще називають Gino Paradise Besenova.

Розваги в парку Бешенева

Любителям екстремального відпочинку тут теж не доведеться сумувати. У новому комплексі круглий рік відкрита зона адреналіну, де ви знайдете 30-метрову водну гірку, вежу з панорамним видом та 6 водними гірками, загальною довжиною понад 1 км, в тому числі найдовшою гіркою в Словаччині.

термальний парк бешенева

Басейн з штучними хвилями пропонує незабутній відпочинок та неповторну атмосферу моря та хвиль. Всі діти зможуть насолодитися веселощами в новому дитячому басейні з водними атракціями, гірками, міні-гірками, водяними гарматами та насосами.

==За 30 км знаходяться гірськолижний курорт Ясна – найкраще місце для гірськолижного відпочинку==

Ціни в термальному парку Бешенева в 2020

Основний пакет послуг, називається “Реллакс”. Сюди входить одноразовий вхід, відкриті басейни з геотермальною водою, криті басейни з чистою водою, відкритий фітнес + басейн з хвилями, вежа з 6 водними гірками, дитячий басейн з водними атракціонам. 

 Діти 3-6 роківДіти 6-12 роківСтуденти та пенсіонериДоросліСім’я
Денний квиток в касібезкоштовно18 €22 €27 €59 €
Квиток онлайнбезкоштовно17 €20 €25 €55 €

 

Для дітей до 3-х років вхід безкоштовний. 1 особа може провести не більше 2-х дітей.

Пакет “Гармонія”, що дає доступ до зони саун, коштує від 18 до 34 євро. Зауважте, що зона саун є нудистською та з одночасним доступом чоловіків та жінок.

Ціни вказані в період зима-весна 2020 року.

Готелі біля парку Бешенева

 готелі біля бешеневаHotel Besenova – сучасний готель, що знаходиться прямо на території парку. Поселення в готелі дає змогу безкоштовного відвідування зони саун в Бешенева та знижки на пакет “Релакс”. Двомісне поселення починається від 75 євро.
 бешенева де зупинитисьApartmán Bešeňová, що знаходяться поряд з термальним парком, пропонують поселення в номері площею 30 кв.м з власною кухнею та доступ в басейн та спа. Вартість апартаментів від 65 євро за двохмісне поселення.
 бешенева поселенняHotel Flora – ще один готель, поряд з парком Бешенева, що надає поселення в номерах-студіо з власною кухнею. Заклад має хороший ресторан, якщо Ви не бажаєте готувати та ігрову зону для дітей. На ресепшені можна отримати знижки в Бешенева та Татраландію. Ціни від 55 євро за двох.
 бешенева готеліHotel Galeria Thermal Bešeňová – найкращий готель з прямим доступом до термального парку Бешенева. Прямо з номеру можна поринути в термальні води величезного басейну. Гості готелю отримують можливість безкоштовно відвідати сауни Бешенева. Вартість від 109 євро за двох.

Якщо від’їхати на декілька кілометрів у сусідні села, то можна поселитись в апартаментах за 30-35 євро за двох осіб.

Графік роботи термального парку Бешенева

Басейни та атракціони працюють з 10:00 до 21:00.

Сауни та спа-зона працює з 10:00 до 20:30.

Мерщій беріть дітей й вирушайте в цей повний розваг та відпочинку водний рай!

Зареєструйтесь на airbnb та отримайте знижку 40$ на перше бронювання апартаментів;

Замовте житло по лінку і booking.com поверне 10% на вашу платіжну карту;

Читачі Подорожуй можуть придбати онлайн страховку Зелена карта та звичайну туристичну страховку з кешбеком 5%, який повернуть у вигляді поповнення на телефон. Промо-код: PDZFB