Французи, англійці і американці не можуть поділити, хто і де придумав цей десерт і як його називати – фондан, брауні чи шоколадна лава. Від цього, фондан не стає менш популярним, оскільки він дуже швидкий у приготуванні і неймовірно смачний.

Фондан має тверду корочку зовні та рідкий шоколад всередині.

Розтопіть 300 гр вершкового масла та 300 гр шоколаду.
9 яєць взбийте з додаванням 100 гр борошна та 100 гр какао.
Змішайте дві маси і розлиййте у форми. (якщо необхідно, змастіть форми, щоб не прилипло)

Порада: якщо любите гірськолижний відпочинок, спробуйте найкращий курорт Центральної Європи – Ясна.

Випікайте при 200 градусів протягом 7 хвилин.
Секрет є тільки один – витримати рівно 7 хвилин.
Заберете на 30 секунд раніше – буде дуже рідкий, заберете на 30 секунд пізніше – пропечеться і не буде витікати.

fondan

Подавайте з морозивом.

Смачного!