На сьогодні вже всі знають, що авіакомпанії-лоукости продають свої квитки дешевше стандартних авіакомпаній за рахунок використання однотипних літаків, роботи через периферійні аеропорти, скорочення витрат, максимального завантаження, платних сервісів і т.д.

Але рідко хто задумовується, чому деяким компаніям це вдається, на відміну від інших.
Кого вони перевозять і куди?

Основною категорією клієнтів, для недорогих перевізників стали трудові мігранти.
Угорці, румуни, поляки які летять на роботу в Західну Європу.
Подивіться на самі популярні рейси з Угорщини та Румунії – Лондон, Мілан, Шарлеруа (Бельгія), Ейндховен (Голландія). В той же час, з польських аеропортів, значна кількість рейсів виконується в Північну Європу – Норвегію, Швецію, оскільки традиційно поляки працюють в цих державах. В той час, як українці заробляють в Польщі-Чехії по 4-5 євро за годину, поляки та угорці їдуть в Західну Європу за оплатою 10-12 євро на годину.

Порада: Читайте про термальні купальні Хайдусобосло та Дебрецену.

Друга категорія клієнтів, це представники мало і середнього бізнесу, які змушені рахувати свої витрати і не хочуть платити за високу ціну стандартних авіаперевізників.

До третьої категорії відносяться туристи, яких з кожним роком стає все більше і більше. Саме тому великої популярності набирають рейси в Іспанію або відкриваються нові рейси в Турцію, Дубай і т.д.

Зараз, згідно слів перевізників, з’являється нова категорія пасажирів – діти та батьки робітників, що переїхали з Східної в Західну Європу. Облаштувавши своє життя в Західній Європі, вони запрошують в гості батьків або відправляють дітей до бабусь-дідусів.

Причина успіху проста, лоукости задовільняють потребу в недорогих і простих перевезеннях, яка виникла в Європі 10-15 років тому.

Подорожуйте!

Зареєструйтесь на airbnb та отримайте знижку 40$ на перше бронювання апартаментів;

Замовте житло по лінку і booking.com поверне 10% на вашу платіжну карту;