Ребра барбекю – це національний спорт в США. Є багато варіацій, як готувати ребра. Вони різняться від штату до штату, кожний американець має свій найкращий-найсмачніший рецепт.
Ребра – це один з типових продуктів для барбекю, для яких і навожу один з простих і дуже смачних варіантів, який я користую. Хоча і не часто, тому що часу треба 5-6 годин.
===Читайте про термальні купальні Хайдусобосло та Дебрецену.===
- Почистити, промити м”ясо.
- Натріть м”ясо наступною сумішю (3 ст.л. солі, 3 ст.л. цукру, 3 ст. л. солодкої папріки, 2 ст.л. чорного перцю, 1 ст.л. сухого часнику, 1 ст.л. сухої цибулі, пів ч.л. гострого перцю) та дайте постояти годинку.
- Готувати будемо непрямим методом, тому розпаліть вугілля, встановіть над жаром посуд з водою для випаровування та помістіть посуд під майбутніми ребрами, щоб у неї капав жир.
- Розмістіть ребра та випікайте непрямим методом при температурі 105-110 градусів С протягом 45-60 хв.
- Почніть кожні 15-20 хв. змащувати м”ясо яблучним соком. Випікайте таким чином протягом 1,5-2 години при тій же температурі, поки не отримаєте гарний колір м”яса.
- Помажте м”ясо медом та присипте трохи коричневим цукром. Заверніть в фольгу та випікайте ще 1 годину.
- Розверніть фольгу, змастіть м”ясо соусом для барбекю або кетчупом, який Вам подобається та випікайте ще 30 хв.
Готово.
п.с. Не забувайте підкидувати вологі щепки або гілочки з фруктових дерев для аромату.
п.п.с. соус, рекомендую, користувати гострий, щоб смак був гостро-солодкий – не пошкодуєте.
Зареєструйтесь на airbnb та отримайте знижку 40$ на перше бронювання апартаментів;
Замовте житло по лінку і booking.com поверне 10% на вашу платіжну карту;