Один з найбільших туристичних “магнітів” Закарпаття – це мінеральні води в Свалявському районі. В центрі цієї рекреаційної зони, знаходить село Поляна і готель Катерина, який відвідав деякий час тому, і вирішив присвятити йому замітку.

Адреса готелю: вул. Сонячна 55 Б, с.Поляна, Закарпатська обл.

В готелі два корпуси з сучасними номерами. Ми зупинялись в корпусі над ставками. Заїхали з дітьми в 4-місний люкс. Його ціна складає 1750 грн.
Дітям особливо сподобалось, що вони отримали окремий поверх.
Все гарно. Правда, в номері був чайник, а чашок до нього не було.

готель катерина номер люкс

Село Поляна знаходиться у підніжжя гір, фактично, на вході до двох долин. Перша, це долина річки Тур’я, а друга, це стара траса з Закарпаття на Львівщину, що проходить через Уклинський перевал. Місця гарні для спокійного відпочинку.

Якщо поїхати по старій трасі до села Верхня Грабівниця, можна відвідати найбільший з бункерів військової лінії Арпада.

Готель Катерина має свій закритий басейн, а для любителів термальних процедур є два чани. Більший на 8 осіб, менший на 4. Також, можна скористатись лазнею чи фіто-бочкою і замовити масаж.

В ресторані нам довелось тільки повечеряти та поснідати. Шашлик з картоплею були дуже добре приготовані, а зранку діти з’їли всі сирники, що не дуже типово для них.

де поїсти шашлик свалява

В закладі є два ставки з фореллю та осетрами. Форель можна ловити. Осетр, наскільки розумію, поки тільки росте та розмножується. На все Закарпаття, є тільки дві локації, де вирощують осетрів.

== Читайте інші замітки про Закарпаття ==

осетри закарпаття

Вартість виловленої форелі складає 28 грн за 100 грам. Її можна посмажити в ресторані за додаткові 20 грн за 100 грам.

Поряд з готелем знаходиться лижний бугельний витяг, тому взимку можна покататись на лижах.

Для замовлення, звертайтесь напряму +380673460556 або бронюйте через booking.com